Blauw Geel’15 trekt zondagteam terug uit de competitie

sport
Foto Andor Heij

Voetbalvereniging Blauw Geel’15 heeft afgelopen week het zondagelftal teruggetrokken uit de vijfde klasse C. Volgens het bestuur was er geen basis om fatsoenlijk in deze klasse te presteren.

De kwaliteit was te gering, er waren te weinig spelers en ook was er nog geen gediplomeerde trainer. De tuchtcommissie van de KNVB heeft inmiddels een onderzoek ingesteld. Het is niet duidelijk of Blauw Geel een straf krijgt.

Blauw Geel had al twee jaar geen zondagelftal meer in de standaardklasse. Een groep enthousiaste jongeren wilden daar dit seizoen verandering in brengen. Deze voetballers gaan waarschijnlijk in de lagere zondagteams van Blauw Geel spelen. Het zaterdagelftal van de Groningers speelt dit seizoen wel in de vijfde klasse.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *