Be Quick 1887 start competitie met remise

sport
Foto Andor Heij: Be Quick 1887 - RKAVV

Be Quick 1887 pakte in de eerste wedstrijd in de hoofdklasse A van het zondagvoetbal thuis een punt tegen RKAVV uit Leidschendam: 0-0.

Voor rust was het saai en viel er geen kans te noteren. Na de pauze waren er wel enkele mogelijkheden met de grootste voor Daniel Teune van Be Quick die op de paal schoot. De laatste tien minuten speelde RKAVV na rood met tien man. Be Quick drong wel aan, maar wist niet te profiteren.

“Ik vond ons bovenliggend, maar het is misschien terecht, want we hebben te weinig afgedwongen en gecreëerd”, aldus Be Quick trainer Steven Wuestenenk over de remise. “We hebben wel aardig verdedigd en weinig weggegeven. Ik ben niet ontevreden, maar ook niet laaiend enthousiast”.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *