Woontoren in De Hoogte bereikt hoogste punt

nieuws
Foto: Nijestee

De Helix, de woontoren die in de Hoogte gebouwd wordt, heeft dinsdagmiddag haar hoogste punt bereikt. In de 68 meter hoge flat komen 222 sociale huurwoningen.

De woontoren wordt gebouwd naast de oprit van de Bedumerweg naar de noordelijke ringweg. In het gebouw komen 116 studio’s en 106 tweekamerappartementen.

Onder het gebouw komt een verdiepte fietsenstalling met daarboven een klein park voor de bewoners. Begin volgend jaar moet de flat klaar zijn.

De Helix De Hoogte

Foto: Impressie van het uiteindelijke gebouw (Nijestee)

Deel dit artikel:

  1. Lekker in de lift met je alcoholische buurman met vechthonden, strafblad en stoornis. Kleintje Gropiusstad.

    Maar was weer een mooie klus voor bouwvrienden van de lokale PvdA. En vast wel weer een zichtlijn op het ultieme symbool van de stad, de Martinitoren, blijvend vernietigd.

  2. is er ook nagedacht over brandveiligheid? Nijestee heeft schijt aan de mensen het draait bij hun toch alleen maar om het GELD en helemaal als je ergens niet mee eens bent en een conflict krijg met de medewerkers van Nijestee pas dan maar op want zij gaan alles Betwisten en maken je leven zuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr.
    De waarheid doet pijn nijestee heeft geen respect voor jou als het op de waarheid aan komt.
    ZELFVERIJKING SUBSIDIE GELD OVERHEID.

  3. Uiteraard is er niet nagedacht over brandveiligheid, anders had Waarheid wel een dik rapport in de brievenbus gehad als belanghebbende :p Ik zou er maar eens een raadslid van de SP of 100% op aanspreken. Die willen vast wel vragen stellen over deze vuurgevaarlijke schoorsteen. Kiki weet er alles van, dus pas wel op dat je geen contactverbod krijgt voor onbepaalde tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *