Waterloo’s on Tour zaterdag in voorverkoop

Zaterdag 24 augustus begint de kaartverkoop voor Waterloo’s on Tour 2019 in Huize Maas. Kaarten kosten één euro en voor mensen met Stadjerspas is het helemaal gratis, inclusief consumptie.

De heren Waterloo hebben dit jaar weer een enorm blik artiesten open getrokken. Wel 50 zangers en zangeressen staan deze feestavond op de bühne. Het evenement vindt plaats op 18 september en duurt van 17:30 tot 00:00. Dit jaar hebben de Waterloo’s weer meerdere dingen in petto voor de bezoekers. Zo zijn er 800 haringen geregeld, want er is geen Hollands feest zonder een echte, Hollandse Nieuwe. De avond wordt geopend door René Kast met zijn hit ‘Atje voor de Sfeer’ en daar komen verrassende gasten bij. Wie dat zijn, willen de Waterloo’s nog niet prijsgeven.

Het is de zesde editie van het Groningse liedfestijn van de Nederlandse hits. Elk jaar organiseren de Waterloo’s deze avond voor een lage prijs: ‘Wij hebben het geluk dat wij ons geld kunnen verdienen dankzij de stad. Daarom willen wij niets liever dan iets terug geven aan Groningen. Iedereen moet welkom zijn bij deze show, wie je ook bent en wat je ook doet. Daarom houden we de prijzen graag laag.’