Stadjer en student feesten samen tijdens de KEI

Over precies een week start de KEI-week . De introductieweek voor nieuwe studenten wordt volgens Stichting KEI dit jaar nog duurzamer en de stichting wil student en Stadjer dichter bij elkaar brengen. 

Vanaf volgende week maandag tot en met vrijdag maken nieuwe studenten kennis met het Groningse studentenleven. De KEI-week wordt dit jaar voor de 51ste keer georganiseerd en legt de focus op duurzaamheid, de gezondheid van studenten en werkt zelfs voor het eerst met een digitaal betaalsysteem.

Stichting KEI wil ook graag Stadjers en studenten dichter bij elkaar brengen, hierom zijn vele evenementen openbaar. ”We hopen dat zowel Stadjer als student dit initiatief positief ontvangt”, volgens Remmie Palland, voorzitter van het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI.