Stadjer en student feesten samen tijdens de KEI

Over precies een week start de KEI-week . De introductieweek voor nieuwe studenten wordt volgens Stichting KEI dit jaar nog duurzamer en de stichting wil student en Stadjer dichter bij elkaar brengen. 

Vanaf volgende week maandag tot en met vrijdag maken nieuwe studenten kennis met het Groningse studentenleven. De KEI-week wordt dit jaar voor de 51ste keer georganiseerd en legt de focus op duurzaamheid, de gezondheid van studenten en werkt zelfs voor het eerst met een digitaal betaalsysteem.

Stichting KEI wil ook graag Stadjers en studenten dichter bij elkaar brengen, hierom zijn vele evenementen openbaar. ”We hopen dat zowel Stadjer als student dit initiatief positief ontvangt”, volgens Remmie Palland, voorzitter van het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI.

 

Deel dit artikel:

  1. De massale instroom van de student heeft een koopkrachtdaling veroorzaakt in de armste regio van Nederland. Pandjesbazen hebben daardoor massaal onze huizen opgekocht, hetgeen de woningmarkt onderdruk heeft gezet en derhalve torenhoge prijzen. Dit krijgt ook zijn uitwerking op de lokale ondernemer. En indirect een verlies van werkgelegenheid. Daarentegen doet nog alleen de Horeca goede zaken. Alsook de pandjesbazen.

    Dit alles om de Hanze en de RuG te paaien ivm de subsidiestroom, dat in het leven is geroepen door de EU. De lokale politiek als incapabel. Nooit verder gekeken dan hun neus lang is!

  2. Leuk hoor!

    En na die leuke universitaire studie aan die Rijksuniversiteit Groningen wacht gelukkig wellicht als vangnet een bijstandsuitkering en dus geen geld voor een leuk koophuis, geen geld voor een leuke vakantie, geen geld voor de opvoeding van kinderen, geen geld voor een leuke auto, geen geld voor een leuke vakantie, geen geld voor lekker eten, geen geld voor huisdieren, geen geld voor leuke uitstapjes, geen geld voor uitgaan, geen geld voor een leuke vereniging. Niet leuk hoor!

    De nieuwe student van Groningen kan wellicht eventueel eerst goed http://www.studieperspectief.nl of op http://www.studiekeuze123.nl kijken. Het is maar een vrijblijvende tip. Het is maar een vrijblijvend advies. Jij student moet zelf maar weten wat je doet. Jij aankomende student (kunstgeschiedenis, psychologie, human geography, sociale geografie, politicologie, filosofie, bestuurskunde enz.) kan jezelf wellicht eventueel veel ellende besparen. Dat is pas echt leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *