SportStroom hoofdsponsor tennistoernooi Haren

nieuws

SportStroom uit Drachten wordt hoofdsponsor van het ITF World Tennis Tour Haren 2019. Dat is een internationaal tennistoernooi dat volgende week plaatsvindt bij Tennis- en Squashclub Haren.

Het toernooi heet vanaf nu Sportstroom WTT Haren 2019. SportStroom helpt sportverenigingen, energieneutraal te worden. Het bedrijf levert en installeert LED-sportveldverlichting en zonnepanelen, geeft bouwkundig advies, vraagt subsidie voor de club aan en ondersteunt bij de financiering.

SportStroom vervangt in de aanloop naar het toernooi de baanverlichting van de centre courts door LED-verlichting. Tijdens het toernooi wordt bovendien aan de bezoekers een programma aangeboden rond duurzaamheid, energiebesparing, subsidies en LED-baanverlichting.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *