PSV biedt ‘gratis’ tickets aan supporters FC Groningen

sport
Foto: fcgroningen.nl

Supporters van FC Groningen krijgen ‘gratis’ tickets voor toegang tot het Philips-stadion tijdens de Eredivisiewedstrijd van 25 september. De toegangstickets worden gratis aangeboden door de Eindhovense club. omdat deze wedstrijd een maand voor hen verplaatst is.

 Het duel werd onlangs, wegens Europese verplichtingen van de Eindhovenaren, verplaatst van zaterdag 24 augustus naar woensdag 25 september. De supporters hoeven voor een ticket nu alleen de één euro administratiekosten te betalen. De bezitters van reeds verkochte tickets krijgen 14 euro teruggestort op hun rekening.

Naast deze actie loopt ook nog steeds de actie waarbij supporters, met een brief van FC Groningen, vrij kunnen vragen aan hun baas. De directeur van de onderneming mag met deze brief gratis een thuiswedstrijd van de club bezoeken in de business-lounge.