Persoon van scooter beroofd in Beijum: politie start zoekactie

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Aan de Mudaheerd in de wijk Beijum is zaterdagavond een persoon van zijn scooter beroofd. De politie is een zoekactie gestart naar de daders.

De beroving vond plaats even na 18.00 uur. “Twee mannen op een blauwe scooter beroofden het slachtoffer”, laat de politie in een Burgernet-bericht weten. “Het gaat om een scooter van het type Peugeot Ludix. De twee daders zijn beide blank. Eén van hen is eind twintig, heeft een baardje, en heeft donker kort haar.” Na de overval is het duo gevlucht in de richting van de Albert Heijn. In het Burgernet-bericht worden mensen die meer informatie hebben, of die weten waar het duo zich bevindt, gevraagd contact op te nemen met de politie op alarmnummer 112.

Tekst gaat verder onder de foto

De politie heeft een gebied aan de Mudaheerd met linten afgezet. Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl

Agenten dragen zware vesten
De politie is met meerdere voertuigen en agenten in het gebied aanwezig. “De plek waar de beroving heeft plaatsgevonden is afgezet met politielinten”, vertelt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl. “De agenten die ik hier zie rondlopen dragen allemaal zware vesten.”

Het is onbekend hoe het met het slachtoffer gaat. Het is onbekend of er bij de beroving gebruik is gemaakt van wapens.

Later meer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *