Opnieuw kanoërs betrapt buiten routes in De Onlanden

nieuws
Foto: Natuur in De Onlanden (via Twitter)

Een aantal mensen lijkt zich niet te kunnen houden aan het kano-verbod in natuurgebied de Onlanden. De Stichting Natuurbelang De Onlanden plaatste maandagmiddag opnieuw foto’s van overtreders in het natuurgebied.

“Dit levert enorm veel verstoring op van (bijv.) pasgeboren Otters en hun moeders”, zo schrijft de stichting op haar Twitter-account. “Daarom maar weer eens de dringende oproep om alleen te kanoën op de toegestane wateren en routes.”

Kanoën in De Onlanden is alleen toegestaan op de aangegeven kanoroutes. Het verbod is ingesteld om otters en slenken in het gebied rust te gunnen.

kano onlanden Foto: Natuur in De Onlanden (via Twitter)

 

Deel dit artikel:

  1. Misselijkmakend. Altijd weer de wetten overtreden. Wat is dat toch voor een mentaliteit? Precies hetzelfde als altijd te hard rijden. Als je je keurig aan de maximum snelheden houdt, gaat letterlijk alles je voorbij. Hoe ver zijn wij gezakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *