Kaartverkoop voor AZ – FC Groningen (in Den Haag) definitief gestaakt

nieuws
Foto: fcgroningen.nl

FC Groningen heeft dinsdagmiddag besloten de kaartverkoop voor de uitwedstrijd van aanstaande zondagmiddag tegen AZ definitief te stoppen. Omdat de uitwedstrijd wordt verplaatst naar het ‘Cars Jeans Stadion’ in Den Haag, zijn er niet meer plaatsen beschikbaar dan de 430 waarvoor al kaarten verkocht zijn.

“Wij vinden het jammer dat we niet meer supporters mee kunnen nemen naar de wedstrijd tegen AZ, maar zijn tevreden dat de vervoersregeling zoals deze was – ook nu de wedstrijd in Den Haag wordt gespeeld – gehandhaafd blijft,” zo schrijft algemeen directeur Wouter Gudde “Wij realiseren ons dat de supporters naar Den Haag veel langer onderweg zijn, dan naar Alkmaar. Daarom mogen de fans, die naar Den Haag afreizen, bij ontvangt in het gastenvak rekenen op een gratis consumptie.”

Afgelopen weekend stortte een deel van het dak van het AFAS Stadion van AZ in. Daarom wordt wedstrijd van zondag nu in Den Haag gespeeld.

Supporters die een toegangskaart hebben gekocht, maar zondag niet naar Den Haag willen of kunnen afreizen, mogen deze kaart tot en met donderdag (15 augustus) 23.59 uur kosteloos online retourneren via https://www.fcgroningen.nl/geld-retour-az of tot donderdagmiddag 17.00 uur overschrijven op een andere naam in de FanCorner van FC Groningen aan de Boumaboulevard.

Geretourneerde kaarten worden wel opnieuw verkocht.Deze  worden deze aanstaande vrijdag (16 augustus) vanaf 10.00 uur tot uiterlijk 12.00 uur aangeboden via https://kaartverkoop.fcgroningen.nl/

 

Deel dit artikel: