Kaartjes CatVideoFest Groninger Forum helemaal uitverkocht

Kaartjes voor het CatVideoFest dat vandaag voor het eerst in het Groninger Forum draait zijn helemaal uitverkocht. Vanmiddag en vanavond wordt vier keer een compilatie van kattenfilmpjes getoond die maar liefst 70 minuten duurt.

Het is niet toevallig dat de film vandaag te zien is, want 8 augustus is uitgeroepen tot Internationale Kattendag. Het fenomeen is al jaren een hype in de Verenigde Staten, maar vanaf dit jaar is de film voor het eerst ook in een aantal Nederlandse bioscopen te zien, waaronder dus het Groninger Forum.

Aanvankelijk waren twee voorstellingen gepland, maar door het succes zijn er nog twee bijgekomen. Een deel van de inkomsten van het CatVideoFest gaat naar opvang De Poezenark in Oudezijl.

Op dierendag, 4 oktober, zal de film nog twee keer draaien in het Groninger Forum.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *