Izaline Calister vertelt alles tijdens autorit naar Bergen

nieuws

Zangeres Izaline Calister vertelt alles tijdens een autorit naar een optreden. ‘Ik was op m’n gemak en open en vergeten dat ik gefilmd werd’.

De in Groningen wonende zangeres Izaline Calister studeerde eerst bedrijfskunde en ging daarna naar het conservatorium. Ze bracht sinds 2000 acht albums uit en vult concertzalen in het hele land. Ze is nu geportretteerd door de broers Diomar en Rudson Wolf als een van de bekende en succesvolle Antillianen die woonachtig zijn in Nederland. Het gesprek is opgenomen tijdens een autorit van Groningen naar Bergen.

De 1 uur en 10 minuten durende film is deze maandag geplaatst op YouTube. Izaline vertelt over het wennen aan de regen in Nederland, over het verschil in mensen die bedrijfskunde of op het conservatorium studeren, over het leven op Curaçao, over muziek, de piep in haar hoofd, haar lintje, geluk en doorgaan.

De broers maken een serie films om andere Antillianen, vooral jongeren te motiveren en te laten zien dat ook zij wat kunnen bereiken. Ook willen ze iedereen laten zien dat er genoeg positieve en goede dingen worden bereikt door Antillianen.