“Bij SIKKOM moet de kachel ook gewoon roken!”

oogochtendshow

Volgens Willem Groeneveld van stadsblog SIKKOM moet de kachel ook gewoon roken en volgens hem is papier daarvoor de oplossing. De stadsblog heeft daarom een magazine gelanceerd, dat op gewoon papier wordt uitgebracht.

Het papier dient daarbij niet als brandstof gebruikt te worden, maar als reclameplatform. Dat levert volgens Groeneveld duidelijk meer geld op dan een website. Daarnaast biedt papier ook een manier om nieuws op een andere manier te presenteren. Dat wil niet zeggen dat de onderwerpen in het magazine veel afwijken van wat het stadsblog brengt. Zo komen er leuke berichten aan bod, zoals een Broodje Bapao Test en een spoedcursus voor verse Stadjers. Maar ook stevigere onderwerpen worden meegenomen, zoals een portret van een escortdame en vijf tips om uit handen te blijven van malafide huisjesmelkers. Of, in goed SIKKOMeriaans: “Vijf tips om niet verneukt te worden in de Groninger huurmarkt”.

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij diverse locaties in de stad, die op de site van SIKKOM getoond worden. Het is niet digitaal op te vragen.

Groeneveld was woensdag telefonisch te gast in de OOG Ochtendshow. Beluister het interview hier terug:

Deel dit artikel:

  1. Je kunt er ook gewoon voor zorgen dat de site meer bezoekers trekt, het is op jongeren gericht maar je geeft een nietszeggend column aan bv een Piet van Dijken.
    Op dit moment laat Sikkom veel mogelijkheden onbenut op de website.

    Overigens trek je geen extra jongeren door ‘popi jopie’ taal te gebruiken op de site. ( en dan ook nog termen met een hele lange baard )

    En dat is jammer want er staan ook goede artikelen op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *