Wethouder Van der Schaaf blij met intrekken bouwvergunning Turkse vastgoedbroers

Wethouder Roeland van der Schaaf is blij met de uitspraak van de Raad van State over Cervantos BV waar de gebroeders Ali en Bekir K. bij zijn betrokken.

De Raad bevestigt het intrekken van de bouwvergunning voor hun pand aan de Papengang. De belastingdienst vordert namelijk meer dan een ton en legt een boete op van 50.000 euro wegens het ontduiken van omzetbelasting. De gemeente trok na een integriteitsonderzoek, een zogenoemde Bibob procedure, de bouwvergunning in. Terecht vindt nu ook de Raad van State. Van der Schaaf is tevreden: ”Wij zijn blij dat de Raad van State het met ons eens is dat wij de bouwvergunning hebben ingetrokken.”

Het Openbaar Ministerie heeft inmiddels bij de rechtbank een zaak tegen de gebroeders K. aangemeld. In het najaar valt de beslissing wanneer en hoe deze zaak gaat verlopen.

Deel dit artikel:

  1. Het geeft maar weer aan, hoe doorgeslagen het beleid is. Zelfs tot aan de raad van State moet worden gevochten, om dit ongedaan te krijgen. Nu duikt mogelijk een ander pandjesbaas in dit gat. Over een ander integriteitskwestie gesproken!

  2. Wanneer wordt de vergunning van v d schaaf ingetrokken wegens het alleen nog maar voor studenten opkomen en niet voor andere woningzoekenden zoal jonge gezinnen.. wordt tijd dat er na meer dan 60jaar eens een niet PvdA vernielde van de stad op deze post komt.

  3. Komt allemaal omdat ze als tieners geen buurthuis van ons hebben gehad. Wij zijn gewoon een stelletje racisten, die deze lieve Turkse ondernemers willen tegenhouden. Het feit dat ze tig-bedrijven op hetzelfde adres hebben, heeft niets met ontduiken en witwassen te maken, nee, het is een teken van succesvolle ondernemerschap… hun ouders zijn trots!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *