Tent door brand verwoest onder westelijke ringweg

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Een korte maar felle brand heeft dinsdagavond een tent die opgesteld stond onder de westelijke ringweg, nabij het oude Suikerunie-terrein, verwoest. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

De brand werd rond 18.40 uur gemeld waarop een bluswagen van de Groninger brandweer ter plaatse werd gestuurd. “Het ging om een locatie onder de westelijke ringweg, tussen het CSG Augustinus en het voormalige Suikerunie-terrein”, vertelt Wind. “Het is een plek die vaak door zwervers wordt gebruikt. De laatste dagen stond er op deze plek een koepeltent, en die was nu door onbekende oorzaak in de brand geraakt.”

Brandweerlieden hebben een controle uitgevoerd maar konden niet voorkomen dat de tent volledig uitbrandde. “Ik heb begrepen dat de bewoner tijdig het tentje heeft kunnen verlaten”. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: