Scooterrijder en wielrenner botsen op Meerweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk dinsdagmiddag op de Meerweg in Haren zijn een wielrenner en een scooterrijder met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon moest naar het ziekenhuis. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is nog onbekend”, vertelt Ten Cate. “De wielrenner en de scooterrijder zijn in ieder geval met elkaar in botsing gekomen. Omdat het om een vrij ernstig ongeluk leek te gaan werden twee ambulances ter plaatse gestuurd. Ook de politie was aanwezig.” Uit onderzoek bleek dat de scooterrijder dusdanig gewond was geraakt dat hij met de ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De wielrenner is door agenten thuisgebracht.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. De scooter is overgebracht naar het politiebureau waar de eigenaar het voertuig later kan komen ophalen.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: