Persoon gewond bij steekpartij in Beukenlaan

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Aan de Beukenlaan in de wijk Selwerd heeft in de nacht van zaterdag op zondag een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij is één persoon gewond geraakt.

De steekpartij vond plaats rond 00.30 uur. “Het is voor ons nog onduidelijk wat zich precies in de straat heeft afgespeeld”, laat een woordvoerder van de politie weten. “Toen we ter plaatse kwamen troffen we een man aan met lichte verwondingen. Hij was op dat moment goed aanspreekbaar. Ons onderzoek gaat vandaag verder naar wat er precies is gebeurd.”

Incidentfotografen ter plaatse meldden dat het steekincident plaats had gevonden ter hoogte van een hofje. “Eén persoon wordt op dit moment behandeld in een ambulance”, liet Rick ten Cate van tencatefotografie.nl weten. Martin Nuver van 112groningen.nl meldde dat er in de straat drie politiewagens staan. “De ambulance is zojuist met het slachtoffer vertrokken in de richting van het ziekenhuis. De ziekenwagen had daarbij geen blauwe lampen aan.”

Dit artikel is zondagochtend bijgewerkt met een reactie van de politie. Die reactie was tijdens het incident niet voor handen waardoor dit artikel in eerste instantie opgebouwd was met ooggetuigenverslagen van persfotografen ter plaatse.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: