Paddepoel zit twee weken zonder supermarkt

nieuws
Foto: website Winkelcentrum Paddepoel

Paddepoel moet het vanaf vanaf 1 augustus twee weken stellen zonder supermarkt. De Albert Heijn in het Paddepoel gaat dan dicht voor een verbouwing.

De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. Supermarktmanager Marije Douwstra: “De winkel wordt helemaal opnieuw ingericht zodat we veel meer verse producten kunnen bieden. Ook kunnen onze klanten in de vernieuwde supermarkt zelf hun boodschappen scannen.”

De verbouwing maakt onderdeel uit van een grote verbouwingsoperatie van de supermarktketen in Nederland. Hierbij worden zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept.

Deel dit artikel:

  1. Ooit had je drie supermarkten in het Winkelcentrum. Ze hadden nooit de oude Edah moeten verbouwen tot kleine winkels toen bleek dat de Plus er niet liep (Plus kan niet concurreren met AH) Een Lidl of Aldi zou er wel passen.

  2. Daar zeg je zowat, Marc, er zaten er drie idd.
    Maar de turkse? winkel om de hoek heeft ook genoeg te koop en bovendien is Vinkhuizen dichtbij; en dáár zitten nog wel drie supermarkten en Zalal

  3. Help me even: ik kwam als kind vaak in winkelcentrum Paddepoel, maar ik herinner me alleen de grote Edah (aan het einde van de ingang aan de Zonnelaan, vlakbij de roltrappen) en de Basismarkt tegenover een bloemist en een vishandel. Wat was de derde?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *