Nieuwe tip over moord Jaagpad

nieuws

Opsporing Verzocht besteedt deze week opnieuw aandacht aan de moord op Hidde Bergman bij het Jaagpad. De uitzending van dinsdagavond leverde tot nu toe één nieuwe tip op.

De politie hoopt op meer tips. In de uitzending is onder andere een beeld getoond van een mes (foto). Uit het onderzoek naar de moord blijkt dat een soortgelijk mes mogelijk is gebruikt bij het incident. Volgens de politie is een dergelijk mes verkrijgbaar  bij de Action.

Daarnaast zoekt men nog naar drie mannen die vlakbij de plek waar Hidde om het leven kwam stonden. Hun signalement is onbekend, maar de politie wil graag in contact komen met deze getuigen. Ook zoekt de politie nog naar een jongeman op een opoefiets.

Ook zoekt de politie naar vier mogelijke getuigen die op een sportveldje naast het Jaagpad stonden. Deze mannen droegen een donkere broek met lange bovenkleding en stonden tegen een hangrek aan de linkerzijde van het sportparkje.

Deel dit artikel: