Moord bij Jaagpad mogelijk gepleegd met mes van de Action

nieuws
Foto: bewerking OOG Tv / Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie zal dinsdagavond bij Opsporing Verzocht opnieuw aandacht besteden aan de moord bij het Jaagpad. Omdat het moordwapen nog steeds niet is gevonden hoopt de politie op meer tips.

In de uitzending zal onder andere een beeld worden getoond van een mes. Uit het onderzoek naar de moord blijkt dat een soortgelijk mes mogelijk is gebruikt bij het incident. Volgens de politie is een dergelijk mes verkrijgbaar is bij de Action.

Daarnaast is de politie op zoek naar drie mannen die vlakbij de plek waar Hidde om het leven kwam stonden. Hun signalement is onbekend, maar de politie wil graag in contact komen met deze getuigen. Ook zoekt de politie nog naar een jongeman op een opoefiets. Verder zoek de politie naar vier mogelijke getuigen die op een sportveldje naast het Jaagpad stonden. Van hen is een signalement bekend:

  • Een man en vrouw, beiden tussen de 50 en 60 jaar oud
  • Een man en vrouw, beiden tussen 30 en 40 jaar oud
  • Een vrouw droeg een witte hoofddoek met daaronder een hoofddoek van een andere kleur
  • De ander droeg een blauwe hoofddoek
  • De mannen droegen een broek met lange bovenkleding
  • Alle vier droegen donkere kleding
  • Ze stonden tegen een hangrek aan de linkerzijde van het ‘sportparkje’
Deel dit artikel:

  1. De ‘Action’ is een begrip in Groningen, die hebben geen reclame (meer) nodig. Om die reden waren De Bijenkorf en Topshelf gedoemd te mislukken. Iets met het gemiddeld inkomen van de Groninger.

  2. Eerst was er de Jumbo bomber die een wekker van de Blokker gebruikte, nu dus een mes van de Action. Misschien moet er een legitimatieplicht ingevoerd worden bij winkelketens in Groningen met huishoudelijke artikelen? ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *