Lijnbus botst op auto op Hereplein: twee gewonden

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op het Hereplein is woensdagochtend een lijnbus van vervoersbedrijf Qbuzz op een personenauto gebotst. Dat melden verschillende incidentenwebsites.

Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur. Door nog onbekende oorzaak botste een lijnbus achter op de auto waarbij flink wat schade ontstond. “Twee mensen raakten gewond”, vertelt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl. “Zij konden ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld worden. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.” Volgens Ten Cate is één van de gewonden de bestuurder van de personenauto. Het andere slachtoffer zat in de bus.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Het Hereplein is voorlopig afgesloten.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: