Huurders Bloemenbuurt geven Nijestee twee weken

Huurders in de Bloemenbuurt eisen beter onderhoud, geen verdere huurverhoging, een stop op de verkoop van huurwoningen en meer zeggenschap voor huurders. Ze willen binnen twee weken een reactie van Nijestee.

Deze week organiseerde de SP een bijeenkomst voor huurders uit de Bloemenbuurt.  “Keer op keer komt Nijestee met plak- en pleisterwerk. Steeds maken zij zich er goedkoop vanaf terwijl wij wel de huur moeten blijven betalen. Nooit komt er een blijvende oplossing voor de problemen.”

SP-fractievoorzitter Jimmy Dijk: “De samenhorigheid van de huurders is groot, maar ook de woede richting Nijestee”. Wanneer Nijestee niet binnen twee weken op de eisen van de huurders reageert, hebben de huurders een actieplan klaarliggen waarmee ze de druk zullen opvoeren.

Deel dit artikel: