“Echt iedereen is welkom bij De Wandeling”

oogochtendshow

Stichting De Wandeling wil een activiteitenpand bouwen in het Stadspark, waarbij Stadjers en parkbezoekers met elkaar verbonden moeten worden. “Echt iedereen is welkom bij De Wandeling”, zo vertelden Jilke en Pieter, vrijwilligers bij De Wandeling, woensdagochtend in de OOG Ochtendshow.

Het pand moet eerst nog wel gebouwd worden. De stichting is daarom op zoek naar bouwmaterialen en mensen die willen meehelpen. Ook daarbij is iedereen welkom, niet alleen vaklieden, maar ook mensen die graag dat soort vaardigheden willen leren. Verder zoekt men naar allerlei bouwmaterialen zoals planken, pallets en meer.

Het pand komt in het Stadspark te staan, bij de kinderboerderij. De bouwvergunning is rond, dus kan worden begonnen met bouwen. Stichting De Wandeling functioneert volledig zonder gebruik van geld en op vrijwillige arbeidskracht. “Om toch een gebouw neer te zetten zoeken we materialen die hergebruikt kunnen worden, in overschot zijn, of gedoneerd worden”.

Beluister hier het interview terug dat woensdagochtend werd uitgezonden op OOG Radio.

Alle informatie over de stichting en over het nieuwe pand is te bekijken op www.DeWandeling.tk.

Deel dit artikel:

 1. Waarom zouden drugsverslaafden niet met een groep een activiteitenpand kunnen of mogen bouwen?
  Dat lijkt me nu juist erg goed voor hen.
  En ‘zwevers’ kunnen ook meeklussen natuurlijk.
  Datzelfde geldt trouwens voor zwervers.
  Vele handen maken licht werk toch?
  Alleen maar positief.
  Daar kunt u nog een voorbeeld aan nemen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *