Zorgboerderij De Mikkelhorst zoekt vrienden

nieuws
Bert Visscher is ambassadeur van De Mikkelhorst. Beeld: Harry Zijderveld

De Harense zorgboerderij De Mikkelhorst zit in de financiële problemen. Daarom roept De Mikkelhorst met steun van Bert Visscher de hulp in van mensen uit de omgeving.

Stichting Vrienden van De Mikkelhorst biedt drie donatieopties aan met verschillende tegenprestaties. De grootste tegenprestatie is een barbecue voor twintig vrienden met Bert Visscher. Aanmelden kan via deze link. Het opgehaalde geld wil de zorgboerderij investeren in bijvoorbeeld onderhoud aan het gebouw en de speeltoestellen.

Financiële problemen

De zorgboerderij dreigt in de financiële problemen te komen door het nieuwe inkoopbeleid van zorg en door toenemende regeldruk. Verder moest er veel geld worden geïnvesteerd vanwege strengere kwaliteitseisen rond de zorg. Als de gemeente niet ingrijpt, is het na de zomer gedaan, zo vreest de leiding van de Mikkelhorst. In dat geval moet afscheid worden genomen van de medewerkers en de 90 vrijwilligers. Het college van burgemeester en wethouders heeft toegezegd de situatie te onderzoeken.

“Van je vrienden moet je het hebben! Dat geldt ook voor De Mikkelhorst.
Doe nu mee met onze superactie en win een Barbecue met Bert Visscher! De man die sneller praat dan u eet!
Maaarr…. Dan moet je natuurlijk wel even ‘Vriend van De Mikkelhorst worden. Iedereen is welkom: De vrienden van jóúw vrienden zijn ook onze vrienden! Dus deel deze video op jouw eigen Facebook, Instagram, Twitter, stuur hem naar je vrienden, enzovoort! We hebben jouw hulp hard nodig. Ga naar mikkelhorst.nl en doe mee!”

 

 

Een tijdje terug liepen we in onderstaande OOG Special een dag mee met de enthousiaste mensen van de Mikkelhorst in Haren. Daar zagen we de passie, strijd en hoop om dit prachtige plekje te behouden.

Deel dit artikel: