Verreiker valt op dak van woning in Beijum

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een ongeluk is maandagmiddag een verreiker op een woning aan de Jensemaheerd in de wijk Beijum terechtgekomen. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde halverwege de middag. “Bij de woning worden werkzaamheden uitgevoerd”, vertelt Wind. “Daarbij werd een verreiker gebruikt. Dit is een voertuig dat gebouwd is om zware materialen mee te kunnen tillen en te verplaatsen. De apparaten worden veel in de landbouw gebruikt maar je ziet ze ook bij infrastructurele klussen.” Hoe het ongeluk in Beijum kon gebeuren is onbekend. “Het apparaat belandde in ieder geval op het dak van een woning. In het pand waren op dat moment twee personen aanwezig. Zij raakten niet gewond.”

Naar de toedracht van het ongeluk wordt onderzoek gedaan. Hoe groot de schade is aan de woning, is onbekend.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

  1. Hoe dit heeft kon gebeuren OOG TV..? Nou heel duidelijk een fout van een onkundig iemand en wel omdat de stempels altijd in de werkrichting moeten staan om het gewicht beter te kunnen opvangen en te kunnen verdelen. Let maar eens op met andere vergelijkbare ongelukken met kranen die de stempels 9 van de 10 niet gebruiken waarvoor ze gebruikt moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *