Verdachte aangehouden in moordzaak Halil Erol

nieuws
Foto: Politie

In het rechercheonderzoek naar de moord op Halil Erol uit 2010 is op vrijdagmorgen een 42-jarige inwoner van Meppel aangehouden. Erol’s lichaam werd 2010 vermoedelijk in een woning aan de Doornbosheerd in Beijum in stukken gehakt.

De 42-jarige man werd  aangehouden naar aanleiding van nieuw forensisch onderzoek. Afgelopen donderdag vond aanvullend forensisch onderzoek plaats bij de toenmalige woning van de vanmorgen aangehouden verdachte.

De politie laat daarnaast weten dat lichaamsresten van Erol waren verpakt in een judopak van het merk Matsuru. Deze lichaamsresten werden in 2013 aangetroffen aan de Kiersche Wijde aan de Zandweg in Wanneperveen. Daarnaast werden in 2010 al lichaamsresten aangetroffen in de Steenwijker Aa bij Eesveen, verpakt in een zandkleurige, polyester zak. Ondanks de tips die in november 2017 binnenkwamen over deze zak, zoekt de politie nog steeds naar de herkomst van deze zak.

De politie vermoedt dat het lichaam van Erol in 2010 in een woning aan de Doornbosheerd in Beijum in stukken is gehakt, waarna zijn lichaamsdelen op verschillende plaatsen in het land zijn teruggevonden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *