Pinstoring leidt tot vroege sluiting AH

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Een landelijke pinstoring treft vooral winkels van Albert Heijn. In Groningen sloot het filiaal in de Nieuwe Ebbingestraat aan het eind van de middag de deuren.

‘Veel van de kassa’s van “onze” AH zijn pinkassa’s, daar wordt geen contant geld aangenomen. Vermoedelijk kan het gezien de lange rijen niet uit om dan alleen die ene kassa open te hebben’, schrijft iemand op Facebook.

Elders in het land zijn veel boze reacties te horen in de AH-winkels en krijgen kassamedewerkers in sommige gevallen de wind van voren.

Deel dit artikel:

  1. Het blijkt maar weer dat wij niet zonder contant geld kunnen. De systemen zijn nog te fragiel. Het is mij ook jaren geleden overkomen. Eveneens een storing in het pinverkeer. Daar sta je dan met een volle winkelkar. Sindsdien heb ik ook altijd contant geld op zak. Maar als je dan leest, dat in het filiaal Nieuwe Ebbingestraat geen contant geld wordt aangenomen, dan ben je totaal overgeleverd aan de fragiele systemen. Dom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *