Frances Vereijken mogelijk ‘Minister van Gehandicaptenzaken’

nieuws

Frances Vereijken uit Groningen is een van de zes kandidaten om de allereerste ‘Minister van Gehandicaptenzaken’ te worden in het KRO-NCRV-televisieprogramma Minister van Gehandicaptenzaken.

‘Gemotiveerd en vastbesloten om het verschil te gaan maken voor 1,8 miljoen Nederlanders met een handicap. Dát zijn de zes kandidaten die campagne voeren voor deze functie’, schrijft de omroep.

Frances haar broer is meervoudig complex gehandicapt en hierdoor is Frances zeer goed bekend met de uitdagingen en obstakels die je tegenkomt als je een handicap hebt. Vanuit die persoonlijke achtergrond heeft zij het afgelopen jaar een master in Global Mental Health behaald aan King’s College in Londen. Daarvoor heeft ze haar bachelor in International Business gehaald.

Voor het eerst wordt op maandag 17 juni de ‘Minister van Gehandicaptenzaken’ gekozen. In de liveshow bepalen de kijker en een tv-jury wie de ‘ministerspost’ wint. Minister van Gehandicaptenzaken, maandag 17 juni om 21.15 uur op NPO 1.

Foto: Stijn Ghijsen

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *