Vrouw om het leven gekomen bij verkeersongeluk in Thesinge

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk op de Thesingerweg nabij Thesinge is zaterdagmiddag de inzittende van een auto om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur. “Voorbijgangers zagen een auto gedeeltelijk in het water liggen”, vertelt een politiewoordvoerder. “Toen zij op onderzoek uitgingen bleek er nog een persoon in het vehikel te zitten.” Daarop werd direct het alarmnummer gebeld waarop behalve een ambulance en de politie, ook de duikers van de brandweer ter plaatse kwamen.

De vrouw in het voertuig bleek om het leven te zijn gekomen. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Martin Nuver van 112groningen.nl meldt dat er geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken worden. “De auto is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en in een parallel lopende sloot terecht gekomen.”

Update: Volgens de politie gaat het om een 66-jarige vrouw uit Loppersum die achter het stuur onwel is geworden.

Deel dit artikel: