Eerste pakketautomaat in Groningen

nieuws

Inwoners van Groningen kunnen sinds deze week gebruikmaken van de eerste pakketautomaat van PostNL in de provincie. Daarmee kunnen klanten op een zelfgekozen moment pakketten laten ontvangen en versturen.

De automaat staat in de vestiging van Decathlon aan het Sontplein. Er staan inmiddels bijna honderd van deze automaten in het land. Die in Groningen en twee andere locaties zijn de enige die binnen staan. Decathlon verwacht hierdoor ook meer klanten in de winkel.

De pakketautomaat bestaat uit meerdere lockers in verschillende formaten voor pakketten. De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen. Het gaat om een extra bezorgoptie, naast het afleveren aan huis of op een postkantoor of pakketpunt.

Deel dit artikel:

  1. Het pakketpunt in de AH heeft ruimere openingstijden dan de Decathlon en is bovendien voor de meeste mensen dichter bij. Dit spoort kasten moet je op straat plaatsen, dat is het hele idee er van.

    “Met de pakket- en briefautomaat kan je 7 dagen per week, 24 uur per dag je pakketten versturen en ontvangen. Zonder tussenkomst van anderen!”

    En dan is de Decathlon dicht :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *