CdK Paas: “Koen moet hard rennen om een beetje verschil te maken”

nieuws
Foto: Rene Paas (Provincie Groningen)

Volgens CvdK René Paas zal de maandag voorgedragen burgemeesterskandidaat Koen Schuiling hard moeten werken om aftredend burgemeester Peter den Oudsten te evenaren qua inzet bij de aardbevingsproblematiek.

Paas deed de uitspraak dinsdagochtend in het Radio 1 programma ‘1 op 1’. “Ik weet dat Peter den Oudsten zeer van wanten weet en deze zaak zeer toegedaan is. Koen moet wel heel hard rennen om nog een beetje verschil te maken, denk ik. Dat is ook wat we van een burgemeester vragen. De Stad is zelf ook een aardbevingsgemeente.”

Volgens Paas maakt het feit dat Schuiling en minister Wiebes uit dezelfde partij komen weinig uit. “Ik weet niet precies hoe de verhoudingen tussen Schuiling minister Wiebes zijn.” Hij sloot af met een laatste advies aan  Schuiling: “Doe mee het met team en help deze nare kwestie oplossen.”

Deel dit artikel:

  1. Rene Paas, Koen Schuiling, Peter den Oudsten, Paul de Rook, Gliminia Chakor. Dat dit het niveautje van de bestuurders in de Groningen is. Goedbetaalde loopjongens van de cryptofeodalen.

    Jongens, wat is dit land afgegleden sinds de moord op de Gebroeders de Wit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *