Apenkooi XL op Zernike met Epke Zonderland

Even terug naar de gymlessen van de basisschool met apenkooi. Het instituut voor Sportstudies van de Hanzehogeschool organiseerde vandaag met De Friesland Apenkooi XL, apenkooi met een innovatieve twist.

Epke Zonderland opende het evenement en deed zelf ook actief mee. Eerst was het de beurt aan medewerkers van de Hanzehogeschool om zoveel mogelijk punten te scoren. Met polsbandjes om moesten deelnemers virtuele bananen ophalen, en die verzamelen. Op een steiger stonden zogenaamde Gorilla’s die de deelnemers met ballen probeerden af te gooien.

De Friesland organiseert het evenement om mensen in beweging te krijgen. Zo deden vandaag mensen van verschillende leeftijden mee aan de apenkooi.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *