Politie publiceert herkenbare foto’s van kopstotende busreiziger

nieuws
Foto: Politie Groningen

De politie in Groningen is nog steeds op zoek naar de busreiziger die op woensdag 13 maart een kopstoot uitdeelde aan een chauffeur. Daarom zijn donderdag beelden vrijgegeven waarop de dader herkenbaar in beeld te zien is.

De passagier werd kwaad omdat de buschauffeur niet onmiddellijk wilde stoppen toen hij daarom vroeg en gaf de chauffeur een kopstoot. Toen de chauffeur zich verweerde werd hij door de reiziger geslagen. De chauffeur raakte hierbij gewond en moest behandeld worden door een arts.

De afgelopen maanden is aan de hand van filmbeelden onderzoek gedaan naar de identiteit van de dader. Tot op heden is deze echter nog niet bekend. De Officier van Justitie besloot twee weken geleden om het gezicht van de verdachte in eerste instantie onherkenbaar te publiceren. Als de verdachte zich niet binnen veertien dagen zou melden zou zijn beeltenis herkenbaar gepubliceerd worden. Dat is dus nu gebeurd.

Mensen die meer informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44. Meer informatie, en een foto van de verdachte, is te vinden op de website van de politie.

 

 

Deel dit artikel:

    1. @Rob

      Slechts een taakstraf voor de buschauffeur? En, natuurlijk moet de buschauffeur z’n verontschuldiging aanbieden,.

  1. Jammer, minstens twee weken verspeeld. Voortaan direct herkenbaar verspreiden en niet de dader beschermen aangezien het overduidelijk is dat hij de dader is.
    Dikke fout van de OvJ wat mij betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *