Noord-Nederland grijpt naast F1 Grand Prix; felicitaties voor Zandvoort

nieuws
Foto: Jen_ross83 / Flickr / CC 2.0-by

De Nederlandse Grand Prix van 2020 wordt gehouden op het Circuit van Zandvoort. Daarmee grijpt het TT-Circuit in Assen dus naast een Formule 1-evenement in Noord-Nederland.

Oud VVD-wethouder Joost van Keulen was één van de eersten die de organisatie van de Grand Prix op het duinencircuit feliciteerde. Na zijn tenure als wethouder werkte hij bij de Stichting Grand Prix Assen:

Voorzitter van het F1-bid in Assen, Jos Vaessen, zegt tegen DvhN te betreuren dat het TT Circuit nooit in staat is gesteld om aan de onderhandelingstafel plaats te nemen: Het is ontzettend jammer voor Assen en voor het hele Noorden, want dit was een geweldige impuls geweest. ” Het TT-Circuit gaat, ondanks het missen van de Grand Prix, gewoon door met klaar maken van het circuit.