Laatste keer Herestraat Helemaal met Piet van Dijken

Piet van Dijken liep maandag voor het laatst door de Herestraat voor het OOG programma Herestraat Helemaal.

Dat gebeurde voor de zeshonderdste keer. En omdat Van Dijken net zeventig is geworden was dat een mooi jubileummoment om het programma te beëindigen. Er was veel media aandacht voor de laatste Herestraat Helemaal en uiteraard werd Van Dijken na afloop in het zonnetje gezet. Hij kreeg onder meer een portret van hemzelf gemaakt door Klaas Lageweg.

De laatste gast van Van Dijken was cabaretier Bert Visscher. Visscher gaf Van Dijken voor de grap geraniums met de mededeling dat hij daar nooit achter mocht gaan zitten. De laatste aflevering wordt donderdag uitgezonden op OOG TV.

Foto Annelies van Santen: Piet van Dijken na zijn laatste Herestraat Helemaal met cadeau.
Deel dit artikel:

  1. Jammer was altijd leuk om te zien jammer Piet maar alles houd een keer op succes Piet en bedankt voor al die jaren leuke tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *