KVM de Podcast op zoek naar beste speler FC Groningen

In samenwerking met OOG TV gaan de presentatoren van Kon Veel Minder de Podcast op zoek naar de Kon Veel Minder Speler van het Jaar van FC Groningen

Kon Veel Minder de Podcast is een show die gepresenteerd wordt door Thijs Faber en Maarten Siepel. Samen met OOG-verslaggever Wouter Holsappel produceren zij sinds het begin van dit seizoen ongeveer elke week een podcast waarin het wel en wee bij FC Groningen wordt besproken.

Nu het seizoen er bijna op zit, gaan de mannen op zoek naar hun speler van het jaar. Voor de award, met bijbehorende prestigieuze schaal, zijn vier spelers genomineerd, te weten: Ludovit Reis, Deyovaisio Zeefuik, Samir Memisevic en Mike te Wierik. Voor een deel zullen de presentatoren zelf beslissen wie er uiteindelijk wint maar ook de stem van het publiek zal een grote rol spelen.

Stemmen kan via deze link

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *