Drs. Vijfje wint tweede wedstrijd om landskampioenschap ruim

sport
Foto: Wouter Holsappel

De zaalvoetbalsters van Drs. Vijfje hebben vrijdagavond in Rotterdam de tweede wedstrijd om het kampioenschap van Nederland gewonnen. Tegen TPP Rotterdam werd het 4-0.

Eerder verloor Vijfje met 3-0 en er volgt daarom volgende week een beslissende derde wedstrijd in Rotterdam.

De Groninger vrouwen stonden goed te verdedigen en waren aanvallend uiterst effectief. Vijfje stond al binnen een paar minuten met 0-2 voor door twee doelpunten van Sharon Luttmer. De studentes kwamen op 0-3 via Annabel ten Broeke.

De vierde viel bijna, maar die vloog een fractie van een seconde na het rustsignaal in het Rotterdamse doel. De vierde kwam er na de pauze alsnog via de tweede van Ten Broeke. TPP Rotterdam stuurde daarna zelfs keepster Bianca Troost mee naar het front. Vijfje gaf echter niets meer weg en won verdiend.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *