Dinsdag beperkt treinverkeer mogelijk richting Zwolle wegens herstelwerkzaamheden

nieuws
Foto: Andor Heij

Vanwege herstelwerkzaamheden rijden er maandagavond na 23.45 uur geen treinen richting Zwolle. Dinsdag is er beperkt treinverkeer mogelijk.

De herstelwerkzaamheden vinden plaats op het traject tussen Meppel en Zwolle. De werkzaamheden werden maandagavond rond 18.00 uur aangekondigd. Vanaf 23.45 uur tot het einde van de dienstregeling is er geen treinverkeer mogelijk. De NS zet tussen Meppel en Zwolle bussen in. Dinsdag is er beperkt treinverkeer mogelijk. Tussen aanvang dienstregeling en 14.00 uur zullen er op het traject geen Sprinters rijden. De verwachting is dat de situatie na 14.00 uur weer normaal is.

De NS adviseert om de reisplanner van het vervoersbedrijf goed in de gaten te houden.

Deel dit artikel: