Vliegveld Eelde heeft opnieuw de goedkoopste parkeerplaatsen

nieuws
Bron foto: Bitfreak / Flickr / CC 2.0-by-nc-sa

Groningen Airport Eelde heeft, van de zestien vliegvelden die door Nederlandse en Belgische reizigers het meest gebruikt worden, de laagste parkeertarieven. Dat blijkt uit het lenterapport 2019 van de website Vliegveldinfo.nl.

Met 12,50 voor drie dagen en  35 euro voor een week parkeren heeft het vliegveld respectievelijk de laagste en de op één na laagste parkeertarieven van de zestien luchthavens uit het onderzoek, gelegen in Nederland, België en Duitsland. Voor drie dagen wordt bijvoorbeeld op Charleroi Airport, dat op de tweede plaats staat in de lijst, meer als het dubbele gerekend.

Uit onderzoek van AirHelp bleek afgelopen augustus nog dat het parkeren bij sommige van de onderzochte luchthavens nog duurder is dan sommige vliegtickets.