Optrekje Arjen Robben wordt flink paleis

nieuws
Zo komt de villa van Robben er uiteindelijk uit te zien. Foto: Casper Slotboom

De bouw van de villa van Arjen Robben aan de Verlengde Hereweg is goed op gang. De bouwstenen komen inmiddels boven de beschuttende hekken uit.

Het landhuis krijgt een woonoppervlakte van ongeveer 1100 vierkante meter. De totale oppervlakte van het perceel is 3500 vierkante meter. De woning heeft onder andere een garage voor twee auto’s en een zwembad in het huis. De nieuwbouwvilla is ontworpen door architect Niels Feddema uit Bedum. Het moet een statige, Groningse villa worden die niet ‘over the top’ is.

Wanneer de villa klaar is, is niet bekend. Maar genoeg Groningse supporters zullen hopen dat het landhuis vóór het begin van het nieuwe seizoen bewoonbaar is.

Nieuwbouwvilla van Arjen Robben gezien vanaf de Verlengde Hereweg. Foto: Casper Slotboom
Deel dit artikel:

    1. Eerder een slap aftreksel. De Verlengde Hereweg staat vol met karakteristiek Villa’s van uiteenlopend pluimage. Dit mist karakter. Een hang naar klassiek, maar zonder klassiek vakmanschap. Gespeend van echte romantiek. Zou prima passen in de gemaakte luxe van Assen – Kloosterveen Protserige Vinex-ellende.

  1. Allemaal jaloers hij heeft het wel en is betaald jullie betalen jullie scheel elke maand weer ha ha ha en lacht jullie letterlijke uit deze heeft meer geld dan jullie met elkaar hahahaha

    1. Oh dus als je het geen mooi huis vind ben je jaloers? En iedereen die geen miljoenen heeft moet je uitlachen. Leuke wereld leef jij in zeg….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *