Opluchting voor bewoners en bedrijven van de Biotoop

nieuws

Opluchting voor de circa driehonderd bewoners en bedrijven van de Biotoop: het huurcontract is met drie jaar verlengd tot 2023 en beheerder Carex is hoopvol over de periode daarna.

De Biotoop bestaat uit zeven gebouwen op een terrein van acht hectare naast de Hortus. Het is het voormalig Biologisch Centrum van de RUG. Het is nu een combinatie van wonen, kunst, bedrijvigheid en evenementen. Carex beheert het geheel sinds 2013. ‘De vlag kan uit hoor! De Rijksuniversiteit Groningen heeft samen met Carex formeel besloten om de huurperiode van de Biotoop met drie jaar te verlengen tot en met 2022! We kunnen hierdoor als bruikleners langer doorgaan met leven, wonen en werken op deze heerlijke inspirerende plek’, aldus Carex.

Op zondag 26 mei is er weer de jaarlijkse BiotOpenDag.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *