Little Lovely Living sluit ‘met pijn in het hart’ de deuren in de Astraat

nieuws
Foto: Google Maps

De brandstore van ‘A Little Lovely Company’ aan de Astraat in Groningen, Little Lovely Living, gaat sluiten. Het Groningse bedrijf heeft besloten om zich volledig te focussen op groothandel. De winkel is zondag 12 mei voor het laatst open.

“Retailland heeft het de laatste maanden zwaar,” aldus Judith de Ruijter een van de oprichtsters van het bedrijf.  De fysieke winkel past niet meer binnen de groeistrategie. We merken dat er vanuit ons hoofdkantoor veel energie gaat zitten in een eigen winkel. Dit strookt niet met wie wij oorspronkelijk zijn: ontwerpers en een groothandel.

Cadeaukaarten zijn in te wisselen tot en met 12 mei. De producten van het bedrijf worden daarna alleen nog via andere verkoop partijen aangeboden.