Gronings bier valt in de prijzen bij Dutch Beer Challenge

nieuws
Foto: Brouwerij Martinus (Facebook)

Brouwerij Martinus uit Groningen is tijdens de Dutch Beer Challenge onderscheiden met een gouden plak in de categorie Innovatie/Speciaal: Rook.

Brouwerij Martinus deed voor het eerst mee aan de Dutch Beer Challenge en pakte meteen goud met haar rookbier, de Smoked Porter. Het versloeg daarmee de ‘Robertus Rauch’ van de Sallandse Landbier Brouwerij en de Jopen ‘Witte Rook’.

Bij de awards vielen 76 bieren in de prijzen. Het bier is daarmee ook in de race voor de prijs voor ‘Het Beste Bier van Nederland 2019. Dit bier wordt donderdag 16 mei in de Grote Kerk in Den Haag bekend gemaakt tijdens het openingsevenement van de achtste Week van het Nederlandse Bier.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *