Fietser aangereden door auto in rouwstoet op Harm Buiterplein

Op het Harm Buiterplein in Groningen is vrijdagochtend een fietser aangereden door een voertuig, dat volgens meerdere ooggetuigen onderdeel was van een rouwstoet. De fietser raakte daarbij gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet op dit moment ter plaatse onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval, maar volgens Martin Nuver van 112Groningen werd de fietser aangereden door het derde voertuig in een rouwstoet. De omgeving werd afgezet met schermen. De traumahelikopter kwam ter plaatse om assistentie te verlenen.

De politie zelf wil niet bevestigen of het om een voertuig in een rouwstoet ging. “We zijn op dit moment nog bezig met het onderzoek. We kunnen in ieder geval zeggen dat het slachtoffer met onbekend letsel naar het ziekenhuis is overgebracht,” zo stelt een politiewoordvoerder.

 

 

Deel dit artikel: