FC Groningen ontmoet onthoofd Excelsior

FC Groningen maakt zich op voor de tweede thuiswedstrijd op rij deze week. In het Hitachi Capital Mobility Stadion is Excelsior Rotterdam de tegenstander.

Excelsior komt zonder Adrie Poldervaart naar Groningen. De trainer nam donderdag ontslag bij de club. Groningen treft in Excelsior dus een schip zonder kapitein. Poldervaart leverde donderdag zijn contract in, waardoor de leiding in handen is van assistent André Hoekstra. FC Groninger-trainer Danny Buijs noemde het een vervelende situatie. Poldervaart was nog fysiotherapeut bij de Rotterdammers toen Buijs zelf nog speler was bij de club. Excelsior is momenteel de nummer vijftien van de Eredivisie en verloor in de midweekse ronde nog van hekkensluiter NAC Breda.

Danny Buijs heeft deze week extra aandacht besteed aan de fysieke gesteldheid van zijn spelers. Door het drukke schema werden spelers extra in de gaten gehouden om blessures te voorkomen.

Deel dit artikel:

 1. Kan weleens een nadeel zijn. Las ergens dat laptoptrainertje Poldervaart door zijn selectie werd uitgekotst. Gaan tegen de FC alles geven.

  Toch gaan we winnen. Met Reis/Memisevic/Handwerker/Chabot/Te Wierik/Zeefuik/Padt hoeven we qua verdedigend blok alleen dat van Ajax en PSV als beter te beschouwen. Talent van Mahi en Doan moet weer boven komen drijven. Sierhuis is ook een geweldige teamspeler. En met Bel Hassani, Warmerdan en El Hankouri hebben we drie alternatieven voor linkerflank. Ik zeg 4-1.

 2. Onthoofd is in deze huidige tijd geen woord dat je behoort te gebruiken in een titel, althans dat is mijn mening.

  Als de Fc weer gaat spelen zoals tegen de Graafschap gaan ze het weer moeilijk krijgen, ik hoop dat ze de draad weer oppakken en het publiek en supporters vermaken.

  1. Eerlijk! Neem mijn groen-witte pet af.

   Als anti FC gevoelens door uitspraken van macho Maaskant en gedrag van huidige Algemeen Directeur rond jammerlijke teloorgang van de BV Veendam komt, bied ik daar mijn excuses voor aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *