FC Groningen jaagt op Europees voetbal tegen PEC Zwolle

Het 1-0 verlies tegen Ajax is nog maar net achter de rug en FC Groningen moet deze woensdag alweer beginnen aan de volgende wedstrijd: uit tegen PEC Zwolle.

Op dit moment staat de FC negende in de eredivisie. Het onderlinge puntenverschil is klein. Dat betekent dat Groningen nog volop meedoet in de play-offs voor Europees voetbal. Als deze wedstrijd gewonnen wordt is de kans groot op een plekje in de play-offs. “Het gat tussen ons en Willem II kan in één wedstrijd gedicht worden. Als wij deze ronde winnen en PSV wint van Willem II, dan staan we op de goede plek. Dus Europees voetbal is zeker reëel”, aldus Paul Gladon.

Volgens aanvoerder Mike te Wierik zal het een lastige wedstrijd worden: “We zullen volle bak voor de winst moeten gaan om kans te maken op op de play-offs. Het zal een lastige wedstrijd worden. Zwolle is een goed voetballende ploeg, zeker thuis op kunstgras. We zullen ze gewoon bij de strot moeten pakken”.

De wedstrijd tegen PEC Zwolle begint woensdagavond om 19:45 uur in het stadion van Zwolle.

Deel dit artikel:

  1. Bij behalen – laat staan winnen – play offs, raken we Danny Buijs kwijt.

    Zie AZ en/of Vitesse wel bij Buijs aankloppen. Slutsky is een mooie vent, maar met Vitesse onder Heracles eindigen, is een brevet van onvermogen; die gaat wieberen.

    Als het niet zo’n naaistreek was ten opzichte van onze Drentse vrienden, zou ik Lukkien proberen te halen. Nu géén idee wie bij vertrek van Buijs hem moet opvolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *