Donar moeiteloos langs Feyenoord

sport

Donar heeft donderdagavond in Rotterdam eenvoudig gewonnen van Feyenoord Basketbal. In een weinig opzienbarende wedstrijd werd het 66-82.

De wedstrijd tegen de nummer 8 van de competitie kwam traag op gang. De Groningers hadden na het eerste kwart een 12-17 voorsprong opgebouwd, mede door 7 punten van Teddy Gipson. Bij rust was het verschil vergroot tot 17 punten: 23-41. Na rust werd de voorsprong nog verder vergroot, tot 41-64 aan het eind van het derde kwart. In het laatste kwart, dat ontsierd werd door een aantal technische fouten van beide ploegen, geloofde Donar het wel. Daardoor konden de Rotterdammers het uiteindelijke verschil nog terugbrengen tot 16 punten.

Topscorers bij Donar waren Shane Hammink met 14 punten en Jason Dourisseau met 12 punten.

Donar blijft op de vierde plaats staan in de Dutch Basketball League met 40 punten uit 31 wedstrijden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *