Bewoners Van Eedenstraat stellen aannemer ultimatum over lawaaioverlast

nieuws
Foto: Anonieme buurtbewoner

Bewoners van de Van Eedenstraat hebben de aannemer een ultimatum gesteld om met oplossingen te komen voor de nachtelijke werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg in de straat.

De afgelopen tijd voerden de bewoners actie tegen de werkzaamheden, door meerdere keren het toegangshek van de aannemer af te sluiten en spandoeken op te hangen. De bewoners willen dat de aannemer stopt met nachtelijke werkzaamheden en de bouwplaats verplaatst naar de andere kant van de ringweg.

Woensdagavond hadden de bewoners een gesprek met onder andere Bert Kramer van aannemer combinatie Heerepoort. De bewoners gaven aan dat Kramer welwillend is om tot een oplossing van de problemen te komen. “We hebben een ultimatum gesteld om vrijdag om 18.00 uur, als ze niet akkoord gaan zullen we doorgaan met actievoeren en komt een opname van het gesprek online”, aldus één van de bewoners.

Deel dit artikel:

 1. persoonlijk maken naar de aannemer is niet netjes, die doet ook maar gewoon zijn werk.
  Ik kan me wel voorstellen dat ze niet blij zijn met het lawaai, maar ja, ik heb niet echt veel sympathie voor deze acties.

  1. Werkzaamheden prima, maar waarom ‘s-nachts, als mensen moeten slapen?
   Hoe moet je aan je werkgever uitleggen dat je in slaap valt op je werk omdat je ‘s-nachts niet aan slapen toekomt? Volstrekt absurd dit, zijn er geen wetten die dit verbieden?

 2. Bij het eerst bouwen van de zuidelijke tunnelbuis maar 2 meter intern breder had al het verkeer daar over 2 x 2 kunnen rijden en daarna pas de noordelijke tunnelbuis-verdiepte weg aan moeten leggen dan was je in de 1/2 bouwtijd overlast gehad van al het verkeer.
  Op dit moment is nog steeds niets bekend over de bouw methode en de kosten die moeten nog steeds berekend en goed gekeurd worden.
  Het hele project willen ze overal tegelijk bouwen en dat wordt een totale chaos
  En Groningen wordt totaal onbereikbaar

   1. nee hoor Pieter M. Jij bent hier zo’n beetje de enige met kennis van zaken en de moeite van het lezen meer dan waard !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *