Bewoners Van Eedenstraat stellen aannemer ultimatum over lawaaioverlast

nieuws
Foto: Anonieme buurtbewoner

Bewoners van de Van Eedenstraat hebben de aannemer een ultimatum gesteld om met oplossingen te komen voor de nachtelijke werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg in de straat.

De afgelopen tijd voerden de bewoners actie tegen de werkzaamheden, door meerdere keren het toegangshek van de aannemer af te sluiten en spandoeken op te hangen. De bewoners willen dat de aannemer stopt met nachtelijke werkzaamheden en de bouwplaats verplaatst naar de andere kant van de ringweg.

Woensdagavond hadden de bewoners een gesprek met onder andere Bert Kramer van aannemer combinatie Heerepoort. De bewoners gaven aan dat Kramer welwillend is om tot een oplossing van de problemen te komen. “We hebben een ultimatum gesteld om vrijdag om 18.00 uur, als ze niet akkoord gaan zullen we doorgaan met actievoeren en komt een opname van het gesprek online”, aldus één van de bewoners.

Deel dit artikel: