Betaald parkeren in Bloemenbuurt en De Velden

Het stadsbestuur wil betaald parkeren invoeren in delen van de Oosterparkwijk. Het gaat om de Bloemenbuurt-Noord en De Velden.

Uit een peiling onder de buurtbewoners bleek dat ruim de helft van hen vóór het invoeren van betaald parkeren is.
Er is namelijk veel parkeeroverlast in de buurt, vooral van forenzen.

De gemeente wil het betaald parkeren invoeren van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur, waarvan op donderdag tot 21.00 uur. De inspraakperiode duurt tot 5 juni, daarna wordt het parkeerplan vastgesteld en wordt de gemeenteraad om geld gevraagd voor de aanschaf van parkeerautomaten en bebording.

Deel dit artikel:

  1. phff de werkelozen klagen en die werken zijn overdag aan het werk! ik geloof er niets van! want de mensen die er wonen en niet werken die hebben er zo te zien last van en die aan het werk zijn komen avonds weer thuis en dan zijn de overdag werkers die er niet wonen ook weer weg! ja ik ben ook OPW !

  2. Denk meer dat het te maken heeft als excuus om geld binnen te harken en men nu de vouwfietsparkeerders als schuldige aan kan gaan wijzen, nu het Groen slinkse beleid de boventoon in deze stad gaat voeren.

  3. Woonwijken zijn geen parkeerplaatsen voor werknemers. Voer een registratiebeleid in de hele stad in waarbij nummerborden aan de straat of wijk gekoppeld worden. Bezoekers verplichten een parkeerkaart te gebruiken, zodat langparkeerders beboet kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *