Tonika opent voor de laatste keer de deuren

nieuws

Muziekwinkel Tonika aan de Regattaweg opent zaterdag voor de allerlaatste keer haar deuren. Dat laten de eigenaren op hun website weten.

Op de website staat te lezen dat het bedrijf graag van alle spullen af wil die nog in de winkel aanwezig zijn. “Je kunt een bod doen op alles wat over is. Het moet wel een realistisch bod zijn. Wij gaan vervolgens beoordelen of we hier in mee kunnen gaan.” De eigenaren laten weten dat niet alleen koopjesjagers welkom zijn, maar ook mensen die nog één keer Tonika willen bezoeken.

In februari maakte het bedrijf bekend er mee te willen gaan stoppen. Reden is het feit dat eigenaar Aldert Zoutman dit jaar 65 wordt en dat men rustig wil gaan toewerken naar het pensioen. Tonika opent zaterdag om 13.00 uur haar deuren. Vier uur later worden ze voor de allerlaatste keer dichtgedaan.

Deel dit artikel:

  1. Mensen met baarden, snorren en mensen met lang haar werden niet verzocht om te solliciteren. Maar de eigenaresse draagt wel lang haar. Ik zeg: meid gooi je haar los.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *